65EEC099-E01A-467B-A0C8-3603599CB487_1_105_c

Seilkurs optimist 2021

Hvitsten Seilforening tilbyr kurs i seiling for barn i optimistjolle.

Kurset passer for barn som er fra 8-13 år, både nybegynner og barn som har seilt optimist fra tidligere.Her kan seileren også få erfaringer med fevajollen, som er neste steg om man ønsker å begynne på tomannsjolle.

Oppstart: Søndag 2. mai – kurset varer t.o.m. 4. juli.

Sted: Hvitsten Seilforening, Sjøboden, Fjordveien 1, 1545 Hvitsten.

Tidspunkt: Søndager fra 15.00 – 17:00.

OM KORONASITUASJONEN: Vi forholder oss alltid til de retningslinjene Helsedirektoratet og Norges Seilforbund kommer med, og vi prøver å løser det på best mulig måte. Informasjon om eventuelle endringer kommer fortløpende.

Barn som deltar må være fylt 8 år og kunne svømme. Bruk av vest er påbudt, (kan evt. lånes i seilforeningen) våtdrakt, hansker, egnede sko f.eks. neoprensko, lue, drikkeflaske med innhold, håndkle og skiftetøy. Kan være lurt med solbriller, caps og solkrem.

Kurset koster 500,- og innbetales til konto: 0539 69 73881 eller vipps 18095.

Påmelding sendes til: jolle@hvitstenseilforening.no

med: Navn/Alder/Navn foresatte/Tlf foresatte/Mail foresatte.

Husk å merke innbetaling og påmelding “Optimist vår 2021”.

Hvis seileren ikke er medlem fra før blir man automatisk innmeldt som førsteårsmedlem uten ekstra kostnader.

Vi tar forbehold om endringer ved restriksjoner fra myndighetene.

Er det noe du noe du lurer på, ta gjerne kontakt med Kaja Strand Karlsen tlf: 905 90 610 eller Brita Linnestad tlf: 936 55 983, eller mail: jolle@hvitstenseilforening.no